на едц17 не е 100 лева ремапа
Известие
Collapse
No announcement yet.
от 105 към 115 коня жтд
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеМога ли утре да дойда при теб с едно EDC17C59 и да ми направиш ремап за 100 лв.?
Comment
-
-
Я сподели къде правят чипове в Пловдив за 100 лв? И аз съм с 105 коня мотора и живея в Пловдив пък до ся не съм чул да праят чипове за 100 лв??
П.С Колега не се занимавай с глупости ходи в меднеса да ти замерят колата и да ти я направят кадърно!!Last edited by tonov; d.m.y г., 23:22.Алфа Ромео 156 1.9 JTD
Comment
-
Правете си чипове , там където знаят какво правят , не при някой дето е Свалил софтуера от някъде и аре за по 100 кинта чипосва наред ... у пловдиво сте меднесо ви е под к*ра а търсите някои за по 100 лв да ви оправиAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщениеЯ сподели къде правят чипове в Пловдив за 100 лв? И аз съм с 105 коня мотора и живея в Пловдив пък до ся не съм чул да праят чипове за 100 лв??
П.С Колега не се занимавай с глупости ходи в меднеса да ти замерят колата и да ти я направят кадърно!!Last edited by alfista 96; d.m.y г., 16:22.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Не казвам, че е некадърно направен даже напротив! Моя чип, както знаеш при Вальо е правен, както и много други алфи! Но тука има едно НО, ако момчето си разполага с някой лев отгоре не му пречи да иде в меднеса или другаде да му замерят колата да преценят колко ще е най добре да му надуят колата и да се радва! Пък така ще й знае мощността, а не да хвърля бобец! Аз никакъв проблем нямам да се правят чипове и за по ниска цена при хора, които знаят какво правят! Но при някой лев отгоре се разбират доста повече неща!Алфа Ромео 156 1.9 JTD
Comment
-
-
Ей тея чипове бенаправо магия става и от алфа 156 става на Скайлайн бе
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment